BENVINGUDA


¡¡ BENVINGUTS AL MEU BLOG !! AQUÍ ANIREU TROBANT PARTITURES DE CANÇONS PER A GUITARRA, DE FÀCIL EXECUCIÓ I PRESENTADES AMB PORTADA I UNA ESTÈTICA MOLT AGRADABLE, QUE US LES PODREU DESCARREGAR SIMPLEMENT CLICANT A SOBRE DE CADA PARTITURA AMB EL BOTÓ DRET.
EN EL TEXT DE LA CANÇÓ, A SOBRE DE LA SÍL·LABA ADEQUADA, ANIRÀ SEMPRE L'ACORD EN COLOR VERMELL I ELS PUNTEJATS TINDRAN LES NOTES EN COLOR VERD. ELS ACORDS SUBRATLLATS INTERCALATS ENTRE LES NOTES, NO ES RASGARAN, SON POSICIONALS PER FACILITAR EL PUNTEIG, NOMES ES RASGARAN ELS QUE NO ESTIGUIN SUBRATLLATS. AL FINAL DE CADA PARTITURA TINDREU SEMPRE LES NOTES DE LA MELODIA. ESPERO QUE US AGRADIN.

* QUEDA'T AMB MI . . (STAND BY ME)






2 comentaris:

  1. Muy bonito el blog, pero donde puedo encontrar está canción, cantada en catalán. Hay alguien que me la pueda enviar a marchoso.benito@gmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siento la tardanza en la respuesta, a la pregunta que me hiciste en Abril en mi blog Messemussic, el blog no avisa por email al administrador sobre las preguntas de los usuarios, como si hace el Facebook.

      En fín con 3 mese de retardo, te diré que no encontrarás la canción en catalán, ya que la letra está compuesta por mí, un jubiladete al que le gusta la guitarra.

      Actualmente estoy poniendo enlaces Goear en cada canción, interpretadas por mí, con resultado muy dudoso, pero bueno, yo me lo paso bien. Quizá al menos te dé una idea el oirla.

      A tu disposición. Francesc

      Elimina